Inicio > actividades, Relación Asociaciones, Videos > CONVIVÈNCIA ENTRE JUNIOR I CASC HISTÒRIC

CONVIVÈNCIA ENTRE JUNIOR I CASC HISTÒRIC


Lo passat 30 de Maig los monitors del  Junior i los membres de la junta de l’Associació del Casc Històric vam tindre una jornada de convivència. Vam començar en la visita a la bodega de Ca Dios (al Barranc).  Com a curiositat explicar que eixa motada pot vindre del fet que als segles passats quan una mare era fadrina i portava al fill al registre, li ficaven lo primer apellit d’ella i lo segon De Dios o De Gracia. Agraïm la amabilitat d’eixa família que mos va obrir les portes de la seua casa. I mos van obsequiar amb torrades de Santa Teresa i moscatell.

Desprès vam anar al Pavelló de Llitera on los joves monitors havien organitzat lo dinar, 2 tocinets donats al Junior per al Belen vivent, prèviament cuinat per Menal. Vam contar amb la participació de Joaquim Salleres que els va regalar un dels seus llibres.

La jornada va ser la culminació de vàries activitats que hem fet junts. La Associació té l’objectiu de que los joves fragatins se senten part important i siguen sensibles al nostre Casc Històric.

 

 

 

  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s